искам да питам имам кабел с копче за смяна на пиновете но не ми дава да видя Двигател и Табло сменям пинове кво ли не правя и не става и не става казва ми че екуто еди кво си или грешка в кабела ддз от какво е помагайте ако знаете благодаря предварително
Известие
Collapse
No announcement yet.
относно фиат еку скан
Collapse
X
-
Колега инсталирал ли си драйвари на кабела на лаптопа може да е от това ,за двигателя трябва да е на 7,за еърбаг на 3 за климатик на 9.прикачи снимка за да видим,може да е и от настройка на КОМ порта има и други настройки,довечера като се прибера от работа мога да ти ги изпратя,ако не ме изпревари някой през деня!
Успех!
-
Колега, има цяла тема свързана с този софтуер
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=41265
Comment
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениеискам да питам имам кабел с копче за смяна на пиновете но не ми дава да видя Двигател и Табло сменям пинове кво ли не правя и не става и не става казва ми че екуто еди кво си или грешка в кабела ддз от какво е помагайте ако знаете благодаря предварително
Когато опитваш да се свържеш с ECU - то, колата на контакт или с работещ двигател ли е?
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
на контакт е и с работещ двигател е все така! еко имаш поздрави от иван милчев от пловдив каза че сте приятели ние с него сме колеги бачкаме заедноИсторията започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениена контакт е и с работещ двигател е все така
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениес абс да даже за да съм сигурен има тест на педала на спирачката при отпуснат пише отпуснат кат го натисна пише натиснат
Имаш ли възможност да пробваш на друга кола? (не е задължително да е като твоята).
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениеето това ми показва
като включиш кабела и се инсталне драйвера стандартно пише на кой порт се е свързал.
после в настройките посочваш този порт на който се е инсталирал кабелаех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от cvetelin Покажи съобщениев настройките на еку скана има настройка да му посочиш на кой порт е закачен кабела.
като включиш кабела и се инсталне драйвера стандартно пише на кой порт се е свързал.
после в настройките посочваш този порт на който се е инсталирал кабелаИсторията започва с това че Хенри Форд свалял шапката си когато виждал да минава Alfa Romeo
Comment
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениеНа ком 3 е и в програмата е на ком 3
там където се избира порта на кабела има бутон :тест:
пробвай дали кабела е правилно инсталиранех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER
Comment
-
Първоначално публикувано от kabamitov Покажи съобщениеискам да питам имам кабел с копче за смяна на пиновете но не ми дава да видя Двигател и Табло сменям пинове кво ли не правя и не става и не става казва ми че екуто еди кво си или грешка в кабела ддз от какво е помагайте ако знаете благодаря предварително
Да не се окаже, че има прекъснати пинове на OBDII буксата.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
Comment